Beoordelingen van Kervansaray Lara


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door ● januari 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Beoordeling door ● januari 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Beoordeling door Jacqueline en Anuska Hoek ● Mei 2007

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

Fantastisch hotel, bijzonder gastvrij, enthousiast personeel, wij hebben vreselijk veel lol gehad met de de mannen achter de bar. Heel veel te doen, en de keuken is prima! Top hotel!


Beoordeling door Wendy Roggeveen-Dekker ● Juni 2008

Hotel8
Kamer9
Service9
Omgeving5
Eten8
Sport & Entertainment8
7.8

Het was onze eerste vakantie in Turkije, we hebben het hier heel erg naar ons zin gehad. Hotel was erg netjes en schoon. Personeel super gezellig en gastvrij. Wij zullen deze vakantie niet snel meer vergeten, het was top!

Klein minpuntje is dat er in de buurt niet veel te doen is, geen boulevart of iets gezelligs waar je s'avonds even heen kan lopen. Als je iets op wilt zoeken moet je toch even een taxi regelen. Moet wel zeggen dat je het resort niet af hoeft, je hebt er alles om heerlijk te genieten.


Beoordeling door Sedef & tolga ● Juli 2009

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

HET WAS GEWOON SUPER.. het was voor ons het eerste keer dat we samen op vakantie gingen dit was ook onze Huwelijkreis maar het was SUPER GEZELLIG daar, als ik nog maals zou gaan word het zowizo deze hotel


Beoordeling door familie met baby en peuter ● Juli 2012

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.8

Leuk hotel, inderdaad veel turkse gasten en weinig Nederlanders, voor ons geen probleem. We waren er met een kleine baby en een peuter van nog geen 2. Alles goed geregeld in het Hotel. Goede service, toen ons kind ons bed onderspuugde, staan ze er binnen 5 minuten om je bed te verschonen. Ook het eten was zeer gevarieerd! Als je hier niks van lust, ligt het aan jezelf. Verder zijn Turken zeer dol op baby's, dus die krijgt geen aandacht te kort! Je moet zelf wel makkelijk zijn als ze je baby even aandacht geven, aanraken soms optillen. Ik zelf vind dit allemaal wel prima. Wel eens makkelijk om je handen vrij te hebben.... Ze doen alles om het naar je zin te maken. Ook in het vliegtuig met Turks personeel, zeer vriendelijk, helpen met de baby tillen. Nee dan terug in Nederland, mis je een wiel van je buggy, ( kan gebeuren..) het eerste wat ze roepen is, wordt niet vergoed! In plaats van ik zal nog een keer voor u kijken. Maar wij hebben een goede vakantie. PS ook een arts in een hotel, oké je wordt snel doorgestuurd naar de prive=kliniek (kassa!), maar alles is super geregeld ook de heen en terug reis weer naar het hotel. Wel zo lekker met 2 kleine kids. De kamers waren voor turkse maatstaven echt schoon!, In bijvoorbeeld frankrijk is het over het algemeen een stuk minder fris. Je moet alleen niet kijken in de badkamer dat er een dikke (maar wel schone) kitlaag zit, maar ik heb hier persoonlijk geen last van zolang het schoon is.
Vergelijk Kervansaray Lara bij 1 aanbieder Bekijk prijs