Foto's

Over Antalya

Hotel Kervansaray Lara lig pal aan het strand. En niet zomaar een strand, maar het populaire Lara Beach. Deze prachtige kuststrook van de Turkse Rivièra is populair als vakantiebestemming en na een blik op de foto’s begrijpt u waarom. De zee heeft een prachtige turkooizen kleur, het strand is wit, en het achterland is prachtig groen en gaat langzaam over in de bergen. Gasten van hotel Kervansaray kunnen uitstekend uitstapjes maken naar de natuur en dorpjes landinwaarts, of juist genieten van de prachtige zee. De zee is vanwege haar helderheid en de mooie dingen die onder water te zien zijn een paradijs voor watersporters en duikers.

Antalya op 15 kilometer

De locatie van het hotel is om een andere reden zeer gunstig: de levendige stad Antalya ligt op nog geen vijftien kilometer afstand van het hotel. In deze stad kunt goed winkelen in een van de grote winkelcentra. Of u kunt juist op zoek naar de kleine marktjes om lokale lekkernijen of kledij te kopen. Aan het eind van de middag kunt u genieten van een traditioneel kopje thee, waarna u door kunt naar een van de vele restaurants die Antalya rijk is. Het is een aanrader om lokale verse visgerechten te eten, maar er zijn tal van andere keukens waar u gerechten van over de hele wereld kunt eten. Na het dineren is er de mogelijkheid om het bruisende nachtleven van deze grote stad te ontdekken. Er is voor ieder wat wils. Na het uitgaan bent u zo weer in het hotel, en dat is wel zo luxe.

Historisch Antalya

In Antalya kunt u ook het oude centrum en de oude haven bewonderen. Hier kunt u sporen zien van de Romeinse beschaving die twee eeuwen geleden hier is neergestreken. Als u graag wat meepikt van de lokale cultuur is er in de omgeving van het hotel sowieso veel te beleven. Behalve naar Antalya kunt u bijvoorbeeld naar Side, waar er goed bewaarde resten zijn van de Griekse tempel van Apollo, of naar Alanya, waar u prachtige bouwwerken van de vroege Turkse heersers kunt bewonderen. Veel steden in de regio hebben een museum waar u meer te weten kunt komen over de rijke geschiedenis van Turkije.

Vergelijk Kervansaray Lara bij 1 aanbieder Bekijk prijs